fbpx

Geld Verdienen

Geld Verdienen2019-03-13T22:15:36+00:00

Groenten- & fruitzakjes worden vandaag beschouwd als een kost. Ze worden doorgaans gratis weggegeven. Met de huidige plastic zakjes valt de kost nogal mee. Maar met alle meer duurzame alternatieven zoals, papier, katoen of composteerbaar bioplastic komt ook een meerkost. Dat kan el eens danig doorwegen.

The Compost Bag Company is zich bewust van het feit dat dergelijke meerkost ergens moet terug verdiend worden en heeft daarom een gamma van flankerende producten samengesteld, die je als retailer met een mooie marge te koop kan aanbieden aan je klanten. Met de hierop verdiende euro’s kan je (een deel van) de meerkost van groenten- & fruitzakjes compenseren.

  1. VentiMax®

Groenten- en fruitzakjes uit composteerbaar bioplastic kunnen hergebruikt worden als inzamelzakje voor GFT en voedselresten in de keuken. Dat gebeurt best in een geventileerd keukenemmertje, zoals VentiMax®. Dit speciaal voor deze toepassing ontwikkelde recipiënt laat maximale ventilatie toe: meer dan 70% van de wanden is ‘lucht’. Deze ventilatie is van groot belang omdat hierdoor het afval binnenin lichtjes uitdroogt, waardoor het rottingsproces wordt gestopt. Dat leidt dan weer tot merkbaar minder kwalijke geurtjes, merkbaar minder schimmelvorming en merkbaar minder aantrekking van insecten.

De display (1/4 europallet) met 30 VentiMax® stelt u best op vlakbij de groenten- en fruit rayon. We kunnen u ook communicatiemateriaal bezorgen waarmee u de link legt tussen de composteerbare groenten- & fruitzakjes en de VentiMax®

  1. CompostBag®

The Compost Bag Company heeft een gamma composteerbare zakken ter beschikking voor verkoop in uw winkel. Het gaat daarbij om 20L pedaalemmerzakjes, maar ook om ‘liners’ (bekledingszakken) voor 120-150L en 240L afvalcontainers. Deze zakken maken een hygiënische afvalinzameling mogelijk en veroorzaken geen vervuiling van GFT, want ze vergaan mee tot compost.

Er zijn ook composteerbare zakjes beschikbaar voor VentiMax® (Refill Rolls™ for Ventimax®).

  1. DogsDoo™

In de meeste gemeenten is een hondenbezitter verplicht steeds hondenpoepzakjes bij zich te hebben als hij de hond uitlaat. DogsDoo® is een duurzaam alternatief tegenover alle courante zakjes uit traditioneel plastic. Ze zijn gemaakt uit hernieuwbare materialen op basis van planten en ze zijn bovendien composteerbaar.

Blogs gerelateerd aan duurzaamheid en milieu

Title

Shopping basket

Go to Top