fbpx
VentiMax®2019-03-06T14:53:39+00:00

VentiMax®

Met een VentiMax® werk je op een hygiënische manier al je organisch keukenafval weg. Het geventileerde emmertje en de “ademende” CompostBag® zakjes leiden tot merkbaar minder onaangename geurtjes en merkbaar minder insecten.

Tegen alle verwachting in krijg je met een hermetisch afgesloten keukenemmertje of met traditionele plastic zakjes net meer last van onaangename geurtjes. Dat komt omdat ze het organisch afval vochtig houden. Net door het vele vocht weg te leiden, droogt het afval lichtjes uit, remt het rottingsproces af en heb je minder last van onaangename geurtjes en insecten die daar op af komen.

Dat doet de VentiMax® als geen ander! Het bakje is maximaal opengewerkt: meer dan 70% van de wanden is ‘lucht’. Dat geeft aan de ‘ademende’ (waterdampdoorlatende) composteerbare zakjes de kans om maximaal vocht van het organisch afval weg te leiden. Zo kan je werken en leven in een schone keuken.

Dat gaat zo: je werpt al je organisch afval in de VentiMax®, na een paar dagen is het zakje vol en gooi je het dichtgeknoopt in de gft-bak. Zo hou je ook die gft-bak proper. En de VentiMax® staat ook nog mooi op het aanrecht, een echte aanwinst voor je keuken.

  • Minder kwalijke geurtjes

  • Minder schimmelvorming

  • Minder insecten

  • Composteerbare CompostBag® -zakjes die achteraf mee in de gft-bak of in de compostbak kunnen.

Bestel nu je VentiMax® Welcome Pack™ of Refill Roll™

VentiMax® gerelateerde blogs

Shopping basket

Go to Top