Milieuvriendelijke zakjes voor je klanten?

De consument wordt terecht alsmaar kritischer over plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik. Neem als retailer zelf het heft in handen en bied je klanten daadwerkelijk duurzamere alternatieven aan. Versterk bovendien je imago door je klant met onze producten een pertinente meerwaarde te bieden. En verdien daar bovenop met onze flankerende producten mooi wat extra euro’s. Wie slaat zo’n aanbod af?!

Daadwerkelijk duurzaam

Papieren en katoenen zakjes worden momenteel voorgesteld als een natuurlijk alternatief voor plastic groenten- & fruitzakjes. Maar als je verder kijkt dan je neus lang is, ziet het plaatje er absoluut niet duurzaam uit. Met onze zakjes uit composteerbaar plastic heb je daarentegen een daadwerkelijk duurzaam alternatief in handen, dat je imago naar je klant ondersteunt.

Pertinente meerwaarde

Groenten- en fruitzakjes hebben vandaag weinig waarde ; ze zijn amper 20-30 minuten nuttig en worden dan stuk gemaakt. In onze zakjes bewaren verse groenten en fruit merkbaar langer in de koelkast en bovendien kunnen ze worden hergebruikt om organisch keukenafval in te zamelen. Je biedt je klant een pertinente meerwaarde, die hij of zij zal weten te appreciëren.

Geld verdienen

Groenten- & fruitzakjes vormen vandaag een kost voor de retailer. Die kost blijft aanzienlijk, ook bij de aangeboden alternatieven. Met onze flankerende producten kan je deze kost echter terug verdienen door de mooie marges die je erop kan maken.

Geen risico : Retail Starter Pack

Wij hebben een compleet startpakket ontwikkeld met enerzijds onze unieke composteerbare groenten- en fruitzakjes en anderzijds flankerende producten waarop je als retailer mooie marges kan maken. Er staat bovendien een eenvoudige besteltoepassing online klaar om snel de nodige goederen geleverd te krijgen.

Ons aanbod

Als retailer kan je bij The Compost Bag Company werkelijk duurzame alternatieven vinden voor plastic verpakkingen zoals groenten- en fruitzakjes of kassazakken. Bovendien hebben we een aantal producten beschikbaar die je te koop kan aanbieden en waarop je mooie marges kan maken, zoals het VentiMax® geventileerde keukenemmertje, composteerbare CompostBag® vuilzakjes en duurzame DogsDoo® hondenpoepzakjes …

Ben je in naam van een retailer verantwoordelijk voor verpakking van voedingsproducten ? Neem dan contact met ons op om onze duurzame alternatieven voor de huidige plasticverpakkingen .

Ontdek meer over ons assortiment via onderstaande pagina’s.

Nieuws

Online bestellen: makkelijk en snel geleverd