Draag een steentje bij aan een meer duurzame wereld!

De toekomst van de aarde, dat is ons aller verantwoordelijkheid. Het is nodig dat we met z’n allen afval vermijden en op zoek gaan naar duurzame alternatieven voor traditioneel plastic producten. The Compost Bag Company biedt je talrijke mogelijkheden om hier een steentje aan bij te dragen.

Beheer van (organisch) afval

Ben je als gemeente, intercommunale of afvalbedrijf betrokken bij de selectieve inzameling van GFT- en ander organische afval ? Of wil je als individueel bedrijf of organisatie een steentje bijdragen aan een betere wereld ? Dan hebben wij voor jou hier talrijke concepten en producten waarmee je aan de slag kan.

Van hondenpoep, verlos ons!

The Compost Bag Company is lid van hondenpoep.org. Deze organisatie stelt een alomvattend concept voor in de strijd tegen overlast door hondenpoep. Leuk voor alle burgers, ook voor diegenen die een hond hebben. En handig en hygiënisch voor het gemeentepersoneel.
Wij dragen daaraan bij d.m.v. hondenpoepzakjes uit hernieuwbare grondstoffen, die bovendien composteerbaar zijn.

Verpakkingen

Verpakking is een grote bron van plasticafval. Het effectief inzamelen en recycleren ervan is niet altijd evident, laat staan economisch haalbaar. Vooral voor verpakking die in contact komt met voedingswaar leidt verontreiniging vaak tot een minderwaardig recyclaat, dat weinig toepassing vindt. In die gevallen is het beter in te zetten op composteerbare kunststoffen, die de kringloop van organische recyclage sluiten.

Speciale toepassingen

Ontdek in onze professionele webshop de verschillende producten, op maat van iedere professional.

Ons aanbod

Als professional of organisatie vind je tal van specifieke producten voor de toepassing die je zoekt.  Veel van die producten kan je in kleine hoeveelheden aanschaffen via onze webshop.

Ben je groothandelaar of wil je grotere hoeveelheden afnemen ? Zoek je een  gepersonaliseerd product of heb je een toepassing, waarvoor je nog niet het juiste product gevonden hebt ? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met jou op zoek naar oplossingen en bekijken graag met jou de mogelijkheden .

Ontdek meer over ons assortiment via onderstaande pagina’s.

Nieuws

2008

14 May 2019|0 Comments

One of the UK's first commercial food waste collections was closely supported with compostable sacks. Close ties with the collector and the composter, whose PAS100 soil improvers go on local farmland.

Online bestellen: makkelijk en snel geleverd