Minder vliegjes en geurtjes in de keuken?

Veel mensen worstelen met het hygiënisch verwerken van groenten- en fruitafval. Als je een VentiMax® gebruikt, heb je merkbaar minder kwalijke geurtjes, schimmelvorming en insecten in de keuken. Het composteerbare CompostBag® -zakje kan achteraf mee in de gemeentelijke gft-bak of in je eigen compostvat.

Hygiëne in de keuken

Het waterdampdoorlatende zakje zorgt, samen met het geventileerd emmertje, voor een lichte uitdroging van de inhoud. Voldoende om het rottingsproces te stoppen. En daardoor is er o.m. merkbaar minder geurhinder.

Compost als grondstof

Eens het zakje vol is, kan je het bij het GFT kwijt. Op die manier vergaat het, samen met de inhoud tot compost. Compost verrijkt de bodem met o.m. koolstof en dat levert dan weer gezondere planten op.

Bespaar op afval         

Wist je dat organisch afval 40% van je restafval uitmaakt? Door het uit te sorteren, denk je niet alleen aan het milieu, maar ook aan je eigen portemonnee.

Duurzaamheid

Daadwerkelijke duurzaamheid

Niet alleen de zakjes op zich zijn beter voor het milieu, ook tijdens het winnen van de grondstoffen, tijdens de productie en na het nuttig gebruik houden we maximaal rekening met de ecologische voetafdruk.

Ons aanbod

The Compost Bag Company ontwikkelt composteerbare zakken en folies uit hernieuwbare grondstoffen. Voor de particuliere markt stellen we oplossingen voor die in drie grote groepen kunnen onderverdeeld worden.
VentiMax® is de gedroomde oplossing om organisch afval hygiënisch te verzamelen in je keuken. CompostBag® is de overkoepelende naam van al onze composteerbare zakken die verschillende toepassingen vinden in iedere woning. Tot slot, hebben we met DogsDoo® een duurzaam alternatief voor de klassieke hondenpoepzakjes.

Ontdek meer over ons assortiment via onderstaande pagina’s.

Nieuws

2008

14 May 2019|0 Comments

One of the UK's first commercial food waste collections was closely supported with compostable sacks. Close ties with the collector and the composter, whose PAS100 soil improvers go on local farmland.

Online bestellen: makkelijk en snel geleverd