Storingstechnieker (M/V)

Functieinhoud

Als gedreven Storingstechnieker ben je gepassioneerd door techniek en technologie en hou je ervan om zowel te anticiperen (preventief onderhoud) als resultaatsgericht naar duurzame oplossingen te streven (problemen oplossen). Jouw actieterrein ligt vnl. in productie-installaties. Je bent goed in gedegen probleemanalyse en beschikt over uitstekende technische vaardigheden op verschillende terreinen. We verwachten dat je meedenkt met het bedrijf en voorstellen doet ter verbetering van de processen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je bent stipt, ordelijk en communicatief.

Profiel

Je hebt een diploma Bachelor of TSO A2 Elektromechanica, Elektriciteit of Automatisatie en liefst enkele jaren bewezen storingstechnische ervaring in productie. Je beschikt over een basiskennis in pneumatica, en bent gevorderd in elektriciteit en mechanica. Goede noties over sturingen (PLC ) zijn aangewezen. Je bent bereid om in een ploegenstelsel (6-22u, geen weekend) te werken. Je drukt je professioneel uit in het Nederlands en je kan Engelstalige machine-instructieboeken begrijpen.

Aanbod

Wij bieden je een voltijdse job in een stabiele en dynamische onderneming, gekoppeld aan een aantrekkelijk salaris aan volgens barema en competentieniveau, aangevuld met een volledig pakket extralegale voordelen waaronder groeps-en hospitalisatieverzekering, pensioensparen, maaltijdcheques, … We voorzien een grondige interne opleiding op de werkvloer. Verder kan je ook rekenen op een aangename, familiale werksfeer, waar nieuwe ideeën en verbeteringen ten zeerste worden geapprecieerd.

 

Interesse? Neem dan contact op met Nils Kern (nils.kern@compostbag.eu)