Machineoperator (M/V)

Functieinhoud

Na een grondige opleidingsperiode op de werkvloer zorg je samen met de ploegleider voor het bedienen, afstellen en omstellen van de verschillende productielijnen. Je biedt ook technische ondersteuning door een aantal preventieve onderhoudsactiviteiten voor je rekening te nemen. Daarnaast help je met de kwaliteitscontrole en met het inpakken van de geproduceerde producten. We verwachten dat je meedenkt met het bedrijf en voorstellen doet ter verbetering van de processen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je bent stipt, ordelijk en communicatief.

Profiel

Je hebt een technische opleiding genoten of een bewezen technische ervaring in productie. Je hebt uitstekende technische vaardigheden en bent goed in analytisch redeneren. Je bent leergierig en werkt gedreven, kwaliteitsbewust, stipt en ordelijk. Je voelt je thuis in een team maar je kan toch zelfstandig, nauwkeurig en resultaatgericht werken. Je bent leergierig en je hebt zin voor initiatief. Je wordt ingeschakeld in een ploegensysteem, evenwel zonder weekend-werk.

Aanbod

Wij bieden je een voltijdse job in een stabiele en dynamische onderneming, gekoppeld aan een aantrekkelijk salaris aan volgens barema en competentieniveau, aangevuld met een volledig pakket extralegale voordelen waaronder groeps- en hospitalisatieverzekering, pensioensparen, maaltijdcheques, … We voorzien een grondige interne opleiding op de werkvloer. Verder kan je ook rekenen op een aangename, familiale werksfeer, waar nieuwe ideeën en verbeteringen ten zeerste worden geapprecieerd

 

Interesse? Neem dan contact op met Nils Kern (nils.kern@compostbag.eu)